Bell TT Logistic LTD.

Железопътен транспорт

Основната ни мисия е да пестим времето на своите клиенти. Именно за това предоставяме възможност за превоз на товари чрез осигуряване на железопътен транспорт.

Железопътен транспорт - echo Железопътен транспорт - echo

Транспорт Железопътен транспорт на товари до всяка точка на България и Европа

Основната ни мисия е да пестим времето на своите клиенти. Именно за това предоставяме възможност за превоз на товари чрез осигуряване на железопътен транспорт.

Над 30-годинишният натрупан опит ни научи как да бъде максимално полезни в пристанищно-спедиторското обслужване. Освен пълна организация и пренасяне на товари по море от и до пристанище Варна, фирма Bell TT ООД предоставя и транспортиране от и към пристанището до Ваш обект, без ограничения в количеството и размерите на товара.

Организацията е нашата сила

Като пристанищен спедитор, фирма Bell TT се занимава и с организирането на товарен транспорт – морски, автомобилен и железопътен. На своите клиенти ние предоставяме възможността от комплексна услуга по транспортирането на различни видове бройни и наливни товари по море и до обект. За целта разполагаме със собствени 17 тежкотоварни камиона и добри връзки с товарни железопътни влакове, които могат да доставят Вашата стока от и за морски терминал Варна от всяка точка на България и Европа.

 • Морски превоз на всички видове товари:
 • Генерални бройни и насипни товари
 • Транспортиране на извънгабаритни, проектни, нестандартни и тежки товари
 • Доставка на морски контейнери, контейнеризация и деконтейнеризация
 • Товарене и разтоварване на товара
 • Осигурен собствен автомобилен транспорт на товара от/до пристанище Варна
 • Железопътен транспорт:
 • Без ограничения във теглото и размерите на товара
 • Транспортиране до всяка точка на България и Европа
 • Попълване на формалностите за митница от Ваше име
 • Ерудирани шофьори, владеещи отлично 4 езика за отлична комуникация
 • Посредничество за пристигащи или заминаващи стоки

Начинът, по който работим

За транспортирането на различни видове товари чрез железница е необходимо само да се свържете с фирма Bell TT ООД в удобно за Вас време по телефона или чрез формата по-долу.

По всяко време можете да се свържете със спедиторска фирма Bell TT и да представите подробно необходимостта от транспортиране на товари. За нашите клиенти предлагаме възможност за комплексна услуга, включваща морски транспорт от/до пристанище Варна и доставяне от и до обект чрез автомобилен или железопътен транспорт.

В кратък срок след като се свързали с нас, ние ще направим обратна връзка с Вас. Необходимо е да уточним някои подробности около превоза и организацията, като ако желаете можем да оформим и документацията за пред митница от Ваше име за Ваша сметка с цел улеснение.

Целият процес по организацията на различните видове транспорт е нашата специалност и това, в което сме най-добри. През годините сме изградили силни връзки с различни железопътни компании, занимаващи се с превоз на товари, като за улеснение разполагаме и със собствен автопарк със 17 специализирани тежкотоварни камионна.

Железопътен транспорт на товари без ограничения

Фирма Bell TT ООД се занимава с пристанищно спедиторско обслужване вече от 30 години, улеснявайки стотици клиенти с внасянето и изнасянето на стоки, спестявайки им време и проблеми. Транспортирането на товарите е специфична задача, за това си струва да се доверите на професионалист, който е експерт в бранша. Основната мисия на Bell TT е да предостави качествени спедиторски и логистични услуги, без компромиси и ограничения, от една страна в големината на товара, а от друга - транспортирането. Ние вършим работата си докрай, за да може вие да продължите със своята.

Автопарк

Направете заявка

Данни на изпращача
Дати на транспорт
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
Адрес на товарене
Адрес на разтоварване
Данни за товара
СпецификацииЖелезопътен транспорт

Свържете се с нас Услуги