Bell TT Logistic LTD.

Автомобилен транспорт

„Специализиран автомобилен транспорт за България и Европа – 17 собствени камиона сертифицирани по СЖП от категория 3.“

Автомобилен транспорт - echo Автомобилен транспорт - echo

Транспорт Най-добрия транспорт за Вас

Ние сме Вашият доверен партньор, готов да ви спести време и финансови средства с пълно съдействие при транспортирането на различни видове обемни товари.

Внасянето или съответно изнасянето на дадена стока през морски терминал е дълга процедура, която не приключва само с оформянето на документацията през митница. Остава и нелеката задача по транспортирането на Вашият товар до складова база, двор, цех или имот, което допълнително може да ви забави и дори изнерви докато търсите правилният превоз.

Спедиторска фирма Bell TT Ви осигурява възможност за доставка със специализиран автомобилен транспорт на товари из цяла България или до всяка точка на Европа.

Собствен парк със 17 тежкотоварни камиона

Фирма Bell TT разполага с обширна складова база и 17 нови камиона за сигурен транспорт на различни видове товари. Нашият екип от шофьори се състои от хора със сериозен опит в транспорта и владеещи четири международни езика, което от своя страна осигурява отлична комуникация през целият курс от взимането на товара от или за морски терминал Варна, до неговата успешна доставка. Крайната цел на всеки един от нас е да предостави удобен и сигурен транспорт, с осигурено товарене и разтоварване.

Видове автомобилен транспорт:

 • Комплексни товари;
 • Частични товари;
 • Групажни пратки;
 • Превоз на храни и суровини;
 • СЖП от категория 3 (Странични животински продукти, негодни за консумация от хора);

Предимства на нашият транспорт:

 • Собствен парк с товарни камиони в отлично състояние;
 • Възможност за превоз на обемни товари до всяка точка на България и Европа;
 • Включено товарене и разтоварване;
 • Съдействие с оформянето на митническата документация в хартиен и електронен вариант;
 • Професионални шофьори, владеещи 4 езика за отлична комуникация;

Начинът, по който работим

Ваша обемна стока трябва да бъде закарана или взета от пристанище Варна? Оставете организирането и доставката на професионалистите с опит в бранша. Свържете се с нас за оферта и уточняване на подробностите.

Свържете се с нас по всяко време на имейл или телефон, като опишете вида на товара, неговият обем, къде трябва да бъде доставен и срокове. В зависимост от това, наш служител може да ви зададе допълнителни уточняващи въпроси относно транспортирането.

Ние ще се свържем с Вас по телефона за предоставянето на подробна оферта и уточняването на подробности по автомобилният транспорт. По всяко време може да ни задавате въпроси, като ние ще ви свържем директно с наш шофьор за по-добра комуникация.

В уреченият ден взимаме товара от посоченото място и доставяме. Фирма Bell TT разполага със 17 тежкотоварни камиона, с които преносът на всякакъв вид обемни товари е лесен и безопасен. В повечето случаи товаренето и разтоварването се извършва от нас.

Занимаваме се с това, в което сме най-добри – пристанищно спедиторско обслужванел

Основно задачата на Bell ТТ е да предостави внос, износ, товарене и разтоварване на различни видове товари от пристанище Варна – входната точка на всеки развиващ се бизнес в България, с включено оформяне на цялата документация и формалностите на митница. И за да си свършим работата докрай, предлагаме възможност на своите клиенти да се възползват от нашият собствен автомобилен транспорт.

Автопарк

Направете заявка

Данни на изпращача
Дати на транспорт
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
Адрес на товарене
Адрес на разтоварване
Данни за товара
СпецификацииАвтомобилен транспорт

Свържете се с нас Услуги