Bell TT Logistic LTD.

Морски транспорт

За нас е чест и удоволствие да ви предоставим пълно съдействие при организирането на морски транспорт от всяка точка на света до пристанище Варна.

Морски транспорт - echo Морски транспорт - echo

Транспорт Най-добрият морски спедитор в бранша

За нас е чест и удоволствие да ви предоставим пълно съдействие при организирането на морски транспорт от всяка точка на света до пристанище Варна.

Вече 30 години се занимаваме с това, в което сме най-добри, а именно пристанищно спедиторско обслужване, независимо откъде. Огромният опит, който сме натрупали с годините работа ни научи как да се справяме отлично с предизвикателствата в работата си с генерални бройни и наливни товари, преминаващи ежедневно през морски терминал Варна.

Организацията оставете на професионалистите

Имате стока на хиляди километри, която трябва да бъде транспортирана по вода до България. Необходимо е да организирате морски транспорт, да наемете или закупите морски контейнери за превоз или да опаковате стоката според изискванията. След това следва нелеката задача по оформянето на документацията и формалностите за пред митница. Всичко това отнема време и финансови средства. Фирма Bell TT ООД се занимава изцяло с внасяне/изнасяне на стоки през терминал Варна и може да ви спести всичко това.

 • Пълна организация на транспортният процес
 • Внос и износ на стоки през основен морски терминал Варна
 • Оформяне на формалностите за пред митница от Ваше име
 • Възможност за изготвяне на документация в електронен вариант с цел бързо преминаване
 • Товарене и разтоварване във и от морски контейнери
 • Пренос на генерални бройни и насипни товари от/до всяка точка на света
 • Транспортиране на проектни, извънгабаритни, тежки и нестандартни товари
 • Речни превози
 • Доставяне от пристанище до всяка точка на България и Европа
 • Обработка на пристанище
 • Без ограничения в размерите и количеството на товара

Начинът, по който работим

Имате нужда от експертни спедиторски услуги и организирането на морски транспорт? Фирма Bell TT ООД е Вашият избор. Оставете на нас да се занимаваме с това, в което сме най-добри.

Свържете се с нас по телефона или чрез имейл запитване по всяко удобно за вас време. Необходимо е да предоставите подробна информация относно товара, неговото количество, както и дати за взимане. Уточнете дали желаете фирма Bell TT да оформи от Ваше име формалностите на митница.

След предоставянето на информацията в кратък срок ние ще се свържем с Вас по телефона за уточняване на подробностите. Ще ви предоставим оферта, която включва всичко – организирането на кораб, морски контейнери, товарене и разтоварване, оформяне на документацията и автомобилен транспорт (ако ви е необходим такъв).

Нелеката задача по откриването на морски транспорт се пада на Bell TT, но ние не се оплакваме. Все пак това е сферата, в която сме най-добри, благодарение на дългогодишният опит, който сме натрупали. Нашата основна цел е да оправдаем изцяло доверието, гласувано от нашите клиенти.

Професионално спедиторско обслужване, което ще ви спести време

Организирането на морски транспорт, особено от друга държава е сложен и доста скъп процес. За щастие спедиторска фирма Bell TT може да ви улесни максимално в задачата, заемайки се изцяло с обработката на Вашите вносни или износни товари, преминаващи през морски терминал Варна, оформянето на документацията, както и осигуряване на допълнителен автомобилен или железопътен транспорт до всяка точка на България и Европа. Доверието се гради с доказателства, а ние разполагаме с богат списък от доволни клиенти, възползващи се редовно от обслужването ни като пристанищен спедитор.

Автопарк

Направете заявка

Данни на изпращача
Дати на транспорт
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
Адрес на товарене
Адрес на разтоварване
Данни за товара
Спецификации