Bell TT Logistic LTD.

Корабно агентиране

Морби ферментум, нисл ац соллицитудин интердум, жусто фелис цоммодо еним, витае вулпутате нунц тортор нон нисл.

Корабно агентиране - echo

Транспорт Корабно агентиране от Белл ТТ

„Нашият екип от специалисти с опит отговаря за професионалното извършване на всички видове корабно агентиране на плавателни съдове от морски терминал Варна Запад.“

Фирма Bell TT ООД предоставя на своите клиенти различни услуги, свързани с агентирането на кораби, пристигащи и отплаващи от пристанище Варна. Самата организация на транспортирането на товари е малка част от целият процес, за който е най-добре да се доверите на експертите в бранша. Нашият натрупан през годините опит ни помага с лекота да организираме различни видове транспорт и да се заемем изцяло с експертното завършване на различни пристанищни спедиторски услуги, свързани пряко с морският транспорт.с сед а жусто. Сед сапиен урна, вехицула нон луцтус тинцидунт.

Професионално корабно агентиране от експерти

Фирма Bell TT ООД се ангажира изцяло с контрола и организацията на различни пристанищни операции, с които се осигурява безопасността на товарите и безпроблемното отплаване на плавателните съдове. Нашите специалисти отговарят за различни видове кораби пристигащи и отплаващи от морски терминал Варна Запад – товарни кораби, кораби за превоз на голямотонажни и наливни товари, питейни плавателни съдове, танкери и други. Наша е задачата да предоставим професионални услуги по корабно агентиране, от които зависи безопасността на Вашият товар, поверен изцяло на нас.

 • Корабно агентиране:
 •  Контейнеризация и деконтейнеризация на товари за износ и внос;
 • Директно и индиректно претоварване от и на морски плавателни съдове;
 • Извършване на различни видове транзитни операции;
 • Дистрибуция и консолидиране;
 • Издаване на всички видове разрешителни;
 • Пристанищни спедиторски услуги:
 • Временно складиране на различни видове товари;
 • Складиране под митнически контрол;
 • Преамбалиране;
 • Етикиране на товари;
 • Укрепване и разкрепване на товари;

Начинът, по който работим

За съдействие и извършване на експертни услуги по корабно агентиране е необходимо да се свържете с фирма Bell TT ООД в удобно време и по избран от вас начин – телефон или онлайн форма.

За съдействие в корабното агентиране се свържете с нас по всяко време и ни предоставете пълна информация относно нуждите от пристанищни услуги. Винаги можете да ни запитате за индивидуална оферта и всякакъв вид други въпроси, свързани с пристанищното спедиторско обслужване.

Във възможно най-кратки срокове ние ще се свържем с Вас по телефона за уговаряне на подробностите относно изпълнението на услугите. При нужда ще ви зададем някои уточняващи въпроси, като срокове, необходимост от издаване на разрешителни и други и издаваме оферта.

Оставете изпълнението на пристанищните операции на експертите с опит в бранша. Фирма Bell TT ООД се занимава с пристанищно спедиторство и автомобилен транспорт на товари от години, притежавайки сериозен опит в областта, терминологията и организацията на различни видове пристанищни услуги.

Корабно агентиране – Деконтейнеризацията е нашата най-силна страна

Фирма Bell TT ООД е пристанищен спедитор с над 20 години опит в сферата. Да пестим време на своите клиенти е нашата основна мисия, която продължаваме да изпълняваме без компромиси. Освен организацията на транспортни услуги, предоставяме и експертно корабно агентиране и пристанищни услуги, с които улесняваме превоза на товари и гарантираме тяхното безопасно разтоварване, товарене и отплаване. Накратко Bell TT ООД е една фирма, която може да организира всичко, свързано с транспорта на товари по вода и суша, без ограничения.

Автопарк

Направете заявка

Данни на изпращача
Дати на транспорт
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
Адрес на товарене
Адрес на разтоварване
Данни за товара
СпецификацииКорабно агентиране

Свържете се с нас Услуги