Bell TT Logistic LTD.

Митническо агентиране

Професионално и бързо обслужване на Вашите операции чрез услугата митническо агентиране.

Митническо агентиране - echo

Белл ТТ предлага Митническо агентиране

Ние сме Вашият доверен партньор, щом стане въпрос за обработка на документация и формалности на митница, без излишно забавяне на Вашият товар

Обработката на цялата документация за внос и износ на стоки и товари отнема доста време. Ние от Bell TT ООД знаем това и поради тази причина предоставяме на нашите клиенти професионално митническо агентиране. Благодарение на богатият опит, с който разполага нашият екип от професионалисти си говори на „ти“ със спецификата, посочена в българското законодателство. По всяко време можем да ви консултираме и насочим кои документи трябва да притежавате за внос и износ на товари.

Експедитивно митническо агентиране от експерти

Екипът на Bell TT ООД разполага с богат опит, който ни научи на всички тънкости, важни детайли и специфика в сферата на пристанищно спедиторските услуги. Наред с организирането на транспорта на различни по вид товари, ние правим всичко възможно за да улесним трафика и тяхното бързо преминаване. За целта предоставяме професионално митническо агентиране, което включва попълване на необходимата документация от Ваше име и за Ваша сметка. За да Ви спестим повече време, документите могат да бъдат обработени и в онлайн формат.

 • Митническо агентиране
 • Организиране на митнически режим 42 на стоки с освободена доставка за държави в ЕС;
 • Подготвяне на митнически декларации за внос и износ;
 • Изготвяне на ТИР-карнет;
 • Изготвяне на пълен набор от документи;
 • Попълване на документация от Ваше име;
 • Деклариране на товара;
 • Поставяне на товари под митнически контрол;
 • Манифестиране на товари пред органите на митница;
 • Освобождаване на стоки и товари от митнически контрол;
 • Организация на новоизнос на товари;
 • Застраховка на стоки срещу неправилно отношение от страна на митнически контрол;

Начинът, по който работим

Да вкарате или изкарате стока с Bell TT ООД е лесно, необходимо е само да се свържете с нас. Всичко останало ще го свършим ние, като в процеса на работа може да ни задавате всякакви въпроси.

Ще се радваме да ни се обадите по телефона в удобно за Вас време. Обяснете ни в детайли какво трябва да се транспортира, от къде и за къде, както и дали желаете да обработим документацията за пред митница вместо Вас.

Въз основа на работата следва да ви зададем още няколко уточняващи въпроса, относно стоките и товара и след това ще ви издадем предложение за оферта, включваща всичко – от организацията на транспорта по море или суша до пълната обработка на документацията.

Вече от 30 години фирма Bell TT ООД работи в сферата на пристанищно спедиторските услуги. За този период сме натрупали безценен опит, помагащ ни и в митническото агентиране. Да организираме бързото преминаване на товарите, поверени на нас без излишно забавяне.

Доверете се на спедитор с опит

Митническото агентиране не е сложен, но е досаден процес, който нищо чудно че затруднява сериозно хора, тепърва навлизащи в спецификата. За това ви е необходим доверен партньор, на когото да се доверие в подбора на необходимата документация и организирането на формалностите. Ние от фирма Bell TT ООД се занимаваме с това от доста време и сме навлезли „на дълбоко“ в спецификата и детайлите на българското законодателство, което ни позволява да предоставяме на своите клиенти професионално, компетентно и експедитивно обслужване в сферата на митническото агентиране.

Автопарк

Направете заявка

Данни на изпращача
Дати на транспорт
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
Адрес на товарене
Адрес на разтоварване
Данни за товара
Спецификации



Митническо агентиране

Свържете се с нас Услуги