Bell TT Logistic LTD.

Спедиторска фирма

Спедиторска фирма - echo
Спедиторска фирма - Bell TT Logistic Ltd. 02 авг
Други

Спедиторска фирма във Варна - Белл ТТ Bell TT ООД предлага пристанищно спедиторски услуги, включващи пълна организация на морски транспорт на различни видове товари, без ограничения за техният размер, обем и тегло. Улесняваме нашите клиенти в бизнеса, като предлагаме превоз...

Спедиторска фирма във Варна – Белл ТТ

Bell TT ООД предлага пристанищно спедиторски услуги, включващи пълна организация на морски транспорт на различни видове товари, без ограничения за техният размер, обем и тегло. Улесняваме нашите клиенти в бизнеса, като предлагаме превоз на товари по море от и до морски терминал Варна от всяка точка на света.

Задачата на Bell TT ООД е да организира спедиция на товари, откривайки свободен кораб, който да осъществи превоза по море, да достави контейнери при необходимост, директно и индиректно претоварване от и на морски плавателни съдове, както и осигуряване на автомобилен или железопътен транспорт от и до пристанище Варна от/до всяка точка на България и Европа.

Основната мисия на Bell TT ООД като водещ спедитор в бранша е да улесни максимално своите клиенти. Именно за това предлагаме пълно съдействие с обработката на документацията, която трябва да бъде представена пред митническите власти. Формалностите се оформят от Ваше име с цел спестяване на време. От скоро предлагаме и възможност за обработка на документите в онлайн формат, което гарантира още по-бързо преминаване на товарите през митница, без излишно забавяне.

Спедиция до всяка точка на света и обратно

Организирането на товарен транспорт е задача, която изисква опит и специализирани познания. Браншът е изпълнен със специфика и сложни понятия, които със сигурност биха затруднили човек, който не се занимава всеки ден със спедиция. За това по-добрият избор е да доверите задачите на професионална фирма, с опит в предоставянето на спедиторски услуги.

Спедиторска фирма Bell TT ООД се занимава с внасяне и изнасяне на стоки и товари вече от 30 години. За този период сме натрупали сериозен опит, който ни помага да извършваме организацията на транспорт по море и суша със замах. Изграждаме силна връзка с клиенти и партньори от цял свят, позволяващи ни да откриваме за отрицателно време желаният транспорт за Вашият товар. Ние можем да ви спестим доста време и трудности, които със сигурност ще откриете в пристанищната спедиция – една сфера, в която ние „плаваме“ в свои води.

Bell TT ООД Спедиторски услуги:

Няколко причини, поради които си заслужава да изберете Bell TT ООД за Ваш доверен местен партньор:

  • Пълна организация на морски, автомобилен и железопътен транспорт;Цурабитур ест теллус, еуисмод вел виверра
  • Превоз на всякакъв вид товари – генерални, бройни, извънгабаритни, проектни, тежки, нестандартни и т.н.;Цурабитур ест теллус, еуисмод вел виверра;
  • Пристанищни спедиторски услуги – контейнеризация и деконтейнеризация, директно и индиректно претоварване, транзитни услуги, косолидиране, дистрибуция;
  • Временно складиране и складиране под митнически контрол;Цурабитур ест теллус, еуисмод вел виверра
  • Митническо агентиране по внос и износ;Цурабитур ест теллус, еуисмод вел виверра
  • Собствен парк със 17 тежкотоварни специализирани камиона;
  • Регистрация в БАБХ за извършване на превоз на храни СЖП от категория 3;
  • Ерудиран екип от специалисти и шофьори, владеещи 4 езика;
  • Без ограничения в размерите и количеството на товарите;

Фирма Bell TT ООД ексклузивно според Общите спедиторски условия на Националната асоциация на българските спедиторски фирми. Годините натрупан опит и отличната комуникация през целият период на транспортирането ни печелят множество доволни клиенти, които биха се възползвали от нашите спедиторски услуги отново. Доверете ни се и Вие!

Блог

Още новини и публикации

Интересувате се от още? Кликнете на бутона по-долу за повече информация.

Всички новини

Абонирайте се за нашия Нюзлтър. Кликнете по-долу за повече информация.

Нюзлетър
СЖП от категория 3 – Превоз на товари - Bell TT Logistic Ltd. 02 авг

СЖП от категория 3 – Превоз на товари

Логистика 0

СЖП от категория 3 - Белл ТТ с 17 регистрирани камиона Фирма Bell TT...

Научете пвече
Пристанище Варна - Bell TT Logistic Ltd. 02 авг

Пристанище Варна

Логистика 0

Пристанище Варна - главен център с национално и международно значение Дейността си на спедитор,...

Научете пвече
Нови камиони в автопарка на Bell TT Logistic - Bell TT Logistic Ltd. 20 юл

Нови камиони в автопарка на Bell TT Logistic

Други 0

Белл ТТ разполага с 17 камиона регистрирани по СЖП от категория 3 Цурабитур нон...

Научете пвече

Спедиторска фирма

Свържете се с нас Услуги