Bell TT Logistic LTD.

Пристанище Варна

Пристанище Варна - echo
Пристанище Варна - Bell TT Logistic Ltd. 02 авг
Логистика

Пристанище Варна - главен център с национално и международно значение Дейността си на спедитор, ние от Bell TT ООД извършваме на морски терминал Варна Запад. Тук ежедневно пристигат и отпътуват множество товарни и търговски кораби, като голяма част от тях...

Пристанище Варна – главен център с национално и международно значение

Дейността си на спедитор, ние от Bell TT ООД извършваме на морски терминал Варна Запад. Тук ежедневно пристигат и отпътуват множество товарни и търговски кораби, като голяма част от тях са организирани от нас в транспортирането на различни видове товари.

Пристанище Варна е основна точка, с огромно значение за развитието на страната. Като се има предвид това, че се намира в третият по големина град в България, става ясно че тук е кръстопът, който води до всяка точка на света и входната точка, водеща към страната ни. Пристанище Варна се разделя на два основни морски терминала:

Пристанище Варна Запад

Намира се на 30 километра на запад от центъра на Варна, точно на западният бряг на Белославското езеро. Това е основното и най-развитото модерно пристанище на територията на северния бряг на Черно море. Тук оперираме и ние от Bell TT ООД;

Пристанище Варна Изток

амира се на около километър от централните части на Варна, малко по-навътре във Варненският залив.

Контейнерен терминал на пристанище Варна Запад

Пристанище Варна е едно от най-добре развитото и модернизирано пристанище в България, като в последните години дори изпревари по натовареност и предпочитания пристанище Росенец, разположено в Бургас.

Морските терминали във Варна обслужват паневропейските транспортни коридори в направление Рейн, Мейн, Дунав и се явява като основен транспортен коридор между България и цяла Европа, Кавказ и Азия.

Очаквани кораби на пристанище Варна

Всеки ден тук пристигат няколко големи търговски или товари плавателни съда и още толкова отплават, превозвайки различни товари. Основната дейност, която се извършва на пристанище Варна е спедиция, агентийско, търговско и техническо обслужване, вътрешна и външна търговска дейност, инвестиции и  инженерингови дейности. Пристанище Варна е център за научно-изследователска дейност, като всяка година тук се обучават и подготвят нови квалифицирани кадри, желаещи да работят някоя от сферите.

Пристанище Варна Свободни работни места

Всеки, който се интересува от пристанищната дейност, спедиторските услуги, инвестиции или корабно инженерство и поддръжка може да кандидатства за работа на сайта на пристанище Варна, като изпрати на посоченият имейл адрес своето CV.

Блог

Още новини и публикации

Интересувате се от още? Кликнете на бутона по-долу за повече информация.

Всички новини

Абонирайте се за нашия Нюзлтър. Кликнете по-долу за повече информация.

Нюзлетър
Спедиторска фирма - Bell TT Logistic Ltd. 02 авг

Спедиторска фирма

Други 0

Спедиторска фирма във Варна - Белл ТТ Bell TT ООД предлага пристанищно спедиторски услуги,...

Научете пвече
СЖП от категория 3 – Превоз на товари - Bell TT Logistic Ltd. 02 авг

СЖП от категория 3 – Превоз на товари

Логистика 0

СЖП от категория 3 - Белл ТТ с 17 регистрирани камиона Фирма Bell TT...

Научете пвече
Нови камиони в автопарка на Bell TT Logistic - Bell TT Logistic Ltd. 20 юл

Нови камиони в автопарка на Bell TT Logistic

Други 0

Белл ТТ разполага с 17 камиона регистрирани по СЖП от категория 3 Цурабитур нон...

Научете пвече