Bell TT Logistic LTD.

Терминали

Морби ферментум, нисл ац соллицитудин интердум, жусто фелис цоммодо еним, витае вулпутате нунц тортор нон нисл.

Терминали - echo

Терминали Пристанище Варна

„БЕЛЛ ТТ ЛОГИСТИК“ ООД оперира главно във всички терминали на Пристанище Варна,
разположени във Варненския залив, Варненското и Девненското езеро.

Пристанище Варна Изток

Основни характеристики:

 • Кейови места: 13
 • Максимално газене: 11,5 м
 • Открита складова площ: 89 000 кв.м
 • Закрита складова площ: 24 000 кв.м
 • Обща кейова дължина: 2163 м
Отстои само на 1 км от центъра на града и 300 м от централния офис на „Белл ТТ ЛОГИСТИК „. Удобните жп- и автовръзки до големите български градове и всички гранични пунктове на България и наличието на международно летище във Варна дават възможност за най-добри интермодални решения.
В пристанището се извършват всички обичайни портови услуги за генерални бройни, насипни, наливни товари без клас на опасност и контейнери, включително контейнеризация и деконтейнеризация.
„Белл ТТ ЛОГИСТИК“ оперира в пристанище Варна Изток метали, бял цимент, наливна меласа, корабни и вагонни партиди плоско стъкло в каси, дървен материал, насипно зърно и шрот, извънгабаритни колети, контейнери и др.

Пристанище Петрол Варна

В пристанище Петрол има три кейови места. Там се извършва разтоварване на всички видове течни горива – бензини, газьол, мазут, суров нефт, масла и др. Базата разполага с наземни резервоари и всички необходими съоръжения за експедиции с Ж.П. и авто-транспорт. „Белл ТТ ЛОГИСТИК“ ООД има дългогодишен опит в обработката на течни горива през този терминал.

Пристанище ПЧМВ Варна

Пристанище ПЧМВ е най-новия частен терминал в Пристанище Варна за обработка на генерални бройни товари. Изграден на територията на предприятието за Поддържане на Чистотата на Морските Води (ПЧМВ) е част от групата предприятия собственост на „ОРИСТА ОЙЛ“ АД. Намира се на южния бряг на острова между гр.Варна и квартал Аспарухово. Близостта на този терминал до Кораборемонтния и Корабостроителните заводи го правят много удобен за доставките на корабна ламарина и други метали и суровини предназначени за Южната промишлена зона на гр.Варна и за всички видове генерални бройни товари, които се подвозват само с автомобилен транспорт.

Пристанище Одесос Варна

В пристанище Одесос е обособена част от Варненската корабостроителница „БУЛЯРД“ АД и намира се на територията на предприятието на северния бряг на Варненското езеро.

Пристанище Варна Запад

Основни характеристики:

 • Кейови места: 17
 • Максимално газене: 11,5 м
 • Открита складова площ: 347 000 кв.м
 • Закрита складова площ: 37 000 кв.м
 • Обща кейова дължина: 3432 м
Пристанище Варна Запад се намира в най-западната част на Девненското езеро. То е построено за да обслужва главно заводите от долината на гр.Девня. В последните години в Пристанище Варна Запад се обслужват и много други товари, там се намира и най-големия контейнерен терминал на гр.Варна.
Със закупуването през 2005г. на 100 тонен мобилен пристанищен кран на фирмата GOTWALD, Пристанище Варна Запад се наложи като основен претоварен пункт за техническо оборудване и машини с извън габаритни размери или голямо тегло. „Белл ТТ Логистик“ разполага с постоянен офис на територията на пристанището.

Пристанище Леспорт

Основни характеристики:

 • Кейови места: 3
 • Максимално газене: 7,8 м
 • Открита складова площ: 5 000 кв.м
 • Закрита складова площ: 1 000 кв.м
Пристанище Леспорт се намира на северния бряг на Варненското езеро на 10 км. от центъра на гр.Варна. В пристанището се обработват генерални бройни, насипни и наливни товари без клас на опасност. Концесионера на „Леспорт“ планира разширяването на складовите възможности на пристанището и увеличаване на товароподемните съоръжения.
„Белл ТТ Логистик“ разполага с постоянен офис и служители на територията на пристанище Леспорт и оперира значителна част от товарите, преминаващи през това пристанище, като: метали, корабни и вагонни партиди плоско стъкло в каси, дървен материал, фазер, насипно зърно и шрот, торове и химкали. Прилежащите жп линии и връзката „Леспорт“ – гара Езерово и особено собствените маневрени локомотиви на пристанището, дават възможност да се приемат, обработват и складират товари, пристигащи с фериботни вагони.

Пълно обслужване от НАСИПЕН ТОВАР до ОТДЕЛЕН ПАКЕТ

Свържете се с нас Услуги